S-Force Trainingen

Hoe Fit ben je nu werkelijk?

 

Als jouw beroep fysieke fitheid vereist, dan is  je fysieke conditie vaak van levensbelang. Jij bent immers verantwoordelijk voor je buddy, je team, de burger en niet in de laatste plaats jezelf. Als jouw conditie te wensen overlaat ben je misschien wel de zwakste schakel en niet in staat je beroep, je passie, je missie naar behoren uit te voeren. Jij en jouw team moeten werken als een geoliede machine.

 

Hoe serieus neem jij die taak en wat doe je er zelf aan om fit te blijven? Hoe fit ben je eigenlijk?

 

 

CrossFit Hoogvliet kent een verscheidenheid aan leden. Een deel van onze leden is of was actief in beroepen binnen Defensie zoals  Korps Commando's, Korps Mariniers, Land- en Luchtmacht.  Tevens trainen er actief dienende Politie van aspirtant tot AT, Brandweerlieden, Gevangenisbewaarders en andere beroepen gerelateerd aan Justitie. Ook vanuit de beveiligingswereld is er steeds meer aansluiting van objectbeveiligers tot persoonsbeveiligers. 

 

 

In landen als de Verenigde Staten is CrossFit al langer omarmd door deze beroepen. Eventueel in combinatie met CrossFit Striking helpen wij deze belangrijke beroepen naar een hoger niveau door de medewerkers fit te houden. Juist doordat de training is gericht op functionele toepassingen vanuit jouw beroep of onderdeel.

 

(Vervolg) Opleiding?

Ga je starten met de opleiding tot één van bovenstaande beroepen of stroom je door naar een nieuw onderdeel? Ook dan zul je snel merken dat jouw fysiek conditie essentieel is.  Wij zullen altijd zorgen dat jij een tandje bij kunt doen en op fysiek gebied niet zult onderdoen. Ook doen onze trainingen mentaal wat met jou. Twijfel dus niet langer en begin fit aan je nieuwe opleiding of job. 

 

Interesse? 

Voor zowel persoonlijke alswel groepen verzorgen wij speciale " op maat" trainingen.

 

Natuurlijk kun je ook deelnemen aan de reguliere lessen. Deze zijn eveneens een uitstekende aanvulling op je algemene mentale en fysieke conditie.

 

Ben je veteraan?

Bij CrossFit Hoogvliet tref je het kameraadschap en de uitdagingen die het trainen en werken aan jezelf aantrekkelijk maken. Een deel van onze trainers is zelf actief (geweest) dus we snappen de uitdagingen, je achtergrond en jouw wereld.

 

We hopn je daarom snel te mogen verwelkomen juist omdat we openstaan voor veteranen

Namens alle  veteranen van CrossFit Hoogvliet

Training voor de Marine
Training Brandweer CrossFitHoogvliet
Murph Heroes WOD
Diverse WODS opgedragen aan gesneuveld defensie personeel. Favourite WODS van de gesneuvelde
Veteranen logo
Veteranen zijn welkom! bij CrossFit Hoogvliet
Team CFH - Beat the Marines
Team CFH in een spectaculaire battle in de haven van Rotterdam
CrossFit Hoogvliet
Afzien tijdens de WOD
Murph Heroes WOD
Murph work-out
Meer weergeven
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

 CrossFit Hoogvliet

Klompenmakerstraat 107

3194 DD, Hoogvliet (rotterdam)

info@crossfithoogvliet.nl 

Copywright CrossFit Hoogvliet 2015 website build by DKNOW75