Nieuwe coaches & nieuwe programmering

Gepubliceerd op 24 september 2021 om 15:36

Hoi leden,

 

Zoals aangegeven zijn we de afgelopen periode druk bezig geweest achter de schermen om het een en ander in de box te verbeteren. Daar ging wat tijd overheen maar de tijd is nu toch eindelijk aangebroken om het een en ander in te voeren.

 

Een grote bottleneck van het afgelopen jaar was een tekort aan coaches, we wilden dit graag zo snel mogelijk oplossen maar we wilden ook dat de nieuwe coaches de benodigde kennis vergaarden om de leden goed van dienst te kunnen zijn. Daar zijn we dus het afgelopen kwartaal mee aan de gang gegaan, in samenwerking met Guus (a.k.a. MR. Fink, aka de fysio van Hoogvliet). 

 

Die coaches moeten gaan zorgen voor meer diversiteit in het rooster op zowel Hoogvliet als Rhoon. Deze coaches heten:

Erik

Casper

Toby

Nick

Nick en Casper gaan jullie vanaf volgende week vaker zien (met name op Rhoon), met Erik en Toby zijn we nog bezig om ze in het rooster te krijgen maar in verband met hun continurooster is dit lastig.Wij zijn ook druk bezig geweest met de programmering te verbeteren, globaal gaan we meer werken met doelstellingen en gaan we de verschillende aspecten van CrossFit weer iets meer ontleden zodat jullie daar meer in kunnen groeien. Het jaar schema gooien we zo snel mogelijk online, ik kan nu in ieder geval al vertellen dat volgende week een nieuwe cyclus begint waarin we de aandacht gaan vestigen op gymnastics kracht en olympic lifting techniek. Volgende week gaan we het een en ander benchmarken om vervolgens na een aantal weken te kijken of er progressie geboekt is.

 

Gister hebben we een podcast opgezet om hier verder op in te gaan, hierin spreken Casper en ik (David) over zijn ervaring de afgelopen maanden en spreken we over de programmering.

 

Beluister deze hier:

Hopelijk heb ik jullie zo voldoende geïnformeerd.

 

Met no-reppende groet

 

David Scharff


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.