VOOR WIE?

Moet je al (super)fit of zijn of beschikken over een super conditie om deel te nemen?  

 

Nope! Het helpt mee maar hoe fit je ook bent je komt altijd " gesloopt" uit een WOD. Je kunt iedere WOD namelijk op eigen niveau doen. Scalen noemen wij dat. Iedere beginner wordt eerst getest op zijn of haar " fitheid". Een goede conditie is niet alleen uithoudingsvermogen maar ook mobilliteit, doorzettingsvermogen etc.  Fit is dus niet als je voor een spiegel mooie selfies kunt maken of een rondje kunt rennen tijdens het selfies maken.  Als er serieuze redenen zijn waardoor je niet direct aan kunt haken dan hebben wij ook speciale "scaled lessen". Samen met de trainer volg je een proefles en wordt je al dan wel of niet ingedeeld in de regulie lessen of de scaled lessen

Moet je al ervaring hebben om deel te nemen?

Nope again! We hebben veel begeleiding tijdens iedere WOD en we gaan stap voor stap met elkaar aan de slag. Belangrijk is dat je de basis eerst aanleert. Ieder nieuw lid neemt eerst deel aan onze "On Ramp" classes. Hierin begeleiden we je nog eens extra en maken we een nulmeting van je algehele fitheid zodat je uiteindelijk goed voorbereidt aan de slag kunt in de groepslessen.

 

Wat moet ik aan en wat neem ik mee?

 

Lekker belangrijk!! Een sportbroek, t-shirt, goede sportschoenen, handdoek en een fles water zijn voldoende. We doen aan sport, niet aan modeshows!! Een bananenpak is trouwens wel wat oncomfortabel en daarnaast loop je het risico opgevreten te worden. CrossFitters verbranden namelijk zoveel dat ze continue honger hebben.

 

Is CrossFit voor mannen en vrouwen?

 

Duh! Heb je onze instagram al bekeken?? Een mix van CrossFit Powergirls en PowerDudes traint bij ons. Dik, dun, klein, groot, oud, jong, gay, hetero, prettig gestoord, gelovig, heidenen, vikingen, fitgirls, alles. We hebben ze allemaal! Eén ding hebben we gemeen; We komen om te trainen. Barhangen kan bij anderen sportscholen en nog goedkoper ook. Wij komen om te trainen.

 

Staat jouw vraag er niet bij neem dan contact met ons op: 

crossfit hoogvliet, crossfit rotterdam
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

 CrossFit Hoogvliet

Klompenmakerstraat 107

3194 DD, Hoogvliet (rotterdam)

info@crossfithoogvliet.nl 

Copywright CrossFit Hoogvliet 2015 website build by DKNOW75