Clinics en Teamuitjes

CrossFit Hoogvliet biedt een uitdagend programma voor jou en je team.  Of het nu gaat om een zakelijk uitje gewoon voor de fun, het versterken van de onderlinge banden of om het invullen van een seizoensstop of juist om de prestaties te verbeteren als sporter. Wij maken een programma op maat. Geen zweverige zaken zoals je wellicht gewend bent maar op z'n Rotterdams geschreven door lui die hun sporen in de sport maar ook in de zakelijke wereld hebben verdiend. No-nonsense en met opgestroopte mouwen.

Jouw team op het werk of van de sport kan zo nu en dan wel eens een boost gebruiken. De reden kan divers zijn;

Diverse bedrijven en organisaties volgden bij ons een training om de onderlinge samenwerking te verbeteren. Onze trainingen maken iedereen gelijk uitgangspunt is dus communiceren en samenwerken. Maar...wel op onze manier. Maar ook de fitheid van uw medewerkers kan ter discussie staan. Bij ons laten sporten zal een aanzienlijk resultaat leveren op diverse vlakken. Een gewoon bedrijfsuitje kan natuurlijk ook. Samen lekker afzien, lol maken en bezweet elkaar aankijken van ; " deed ik dit echt? Is dit zojuist echt gebeurd?" 

 

Sportteams & sporters

Verbeteren van de prestaties van jou of jouw sportteam? Dat kan. Je hebt waarschijnlijk nooit gedacht aan CrossFit tot je hoorde over hoeveel topsporters CrossFit inmiddels hebben toegevoegd aan hun dagelijkse training. Voetballers, handballers, vechtsporters, hardlopers, waterpoloërs, triatleten, noem maar op. Ze kwamen allemaal langs en veel zijn er na de clinics lid gebleven om zo de prestaties voor hun eigen sport naar een hoger niveau te brengen. En met resultaat! Hardlooprecords werden verbroken, bekers werden gewonnen en tegenstanders in totale verbazing achtergelaten. Meer op DEZE pagina

Benieuwd naar de mogelijkheden ?

Stuur een mailtje en we nemen zsm contact met je op. Direct mailen

Een greep uit de organisaties die jou voorgingen:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

 CrossFit Hoogvliet

Klompenmakerstraat 107

3194 DD, Hoogvliet (rotterdam)

info@crossfithoogvliet.nl 

Copywright CrossFit Hoogvliet 2015 website build by DKNOW75